Edit

Podcast

Informata

Newsletter

Shkruje email adresën ma poshtë nëse don me t’dërgu email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit. Qe besa se emaili yt s’ka me u keqpërdorë!

Podcast Shqip për Marketing

Marketingoholic osht podcast shqip për krejt ata që janë overdozë në marketing. Temat që trajtohen në podcast kanë për qëllim shpërndarjen e dijenisë përmes përvojave të mysafirëve. Kemi qef gjith me ja qëllu temave po… kaniher na duhet ndihma jote 🥺

Marketingoholic osht projekt i Alba Connect dhe mundet me u përcjellë në platformat:

Ekipi

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri osht themelues i kompanisë Alba Connect që realizon podcastin Marketingoholic dhe projekte tjera në fushën e marketingut. Jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Mimoza Rexhepi

Mimoza Rexhepi

Director, Alba Connect

Mimoza osht drejtoreshë n'kompaninë Alba Connect. Kur nuk merret me punë t'përditshme, ka qef me ndihmu kudo qe sheh nevojën për asistencë e naj ide aty-ktu.

Diar Neziri

Diar Neziri

Lead Designer, Alba Connect

Diari, udhëheqësi legjendar, merret me gjithçka që ka t'boj me anën kreative të Alba Connect. Me mendje t'kfjellt dhe të çiltër, Diari i sheh edhe ato detaje që nuk dojnë mu pa.

Tringa Jashari

Tringa Jashari

Social Media Manager, Alba Connect

Tringa osht studente në RIT Kosovo (AUK) dhe n'të njejtën kohë osht menaxhere e rrjeteve sociale në Alba Connect. Po ashtu osht aktore edhe eksperte n'gjithçka që ka t'boj me TikTok.