Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Albert Riccitelli Halimi – Luxury Fashion in Kosova

24 Shtator 2022
Sezoni 2
Episodi 1

Kujdes!!!

Episodi osht n'gjuhën angleze kshtu që nëse nuk e kuptoni atëherë në YouTube i keni nëntitujt n'gjuhën shqipe.

N’këtë episod, Albert Riccitelli Halimi bisedon me Ilir Pruthi për modë luksoze. Qysh ndikon në njerëz? Qysh shihet moda luksoze në Kosovë? Sa kanë shansa dizajnerat e modës Shqiptarë nga Kosova me arritë në botën e modës? Dëgjoje Albertin qysh e shpjegon modën luksoze.

Ky episod nuk ish realizu pa kohën dhe punën e palodhshme t’stafit të Alba Connect.

Menaxhere e Produksionit & Asistent Regjisore:
Mimoza Rexhepi

Koordinatore e Produksionit & Operatore e Kamerave:
Ermedina Osmanaj

Operator i Kamerave & DOP:
Lorik Krasniqi

Video Editor & Miksim i Zërit:
Valmir Haxhijaha

Regjisor & Producent:
Ilir Pruthi

Mysafir

Albert Riccitelli Halimi - Marketingoholic Podcast

Albert Riccitelli Halimi

Manager, Luxury Fashion Store

Alberti osht menaxher i një dyqani të modës luksoze në Angli. Arkitekt me shkollim por shpirti i artistit nuk ka t’ndalun për këtë djalë. Po ashtu, Alberti krijon punime artistike.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.