Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Fitim Adili – Programerat Shqipëtar në Mërgatë

8 Tetor 2022
Sezoni 2
Episodi 2

Në këtë episod, Fitim Adili bisedon me Ilir Pruthi për rrugëtimin e tij nga Kosova në Gjermani dhe si e gjeti vehten si developer në mërgatë. Përveç profesionit si software developer, Fitimi është edhe influencer në rrjetin social LinkedIn, ku me hashtag-un e tij #fitimadiliandfriends ju ndihmon të rinjëve në zhvillim profesional.

Cila është gjendja e ICT në Kosovë dhe çfarë lloj ndihmese i duhet zhvilluesve të softuerit me depërtu në tregjet e jashtme? Sa ka përkrahje rinia Shqipëtare me u ngritë në profesion? Çka ka ndërmarrë vet Fitimi në këtë drejtim?

Ky episod u mundësua nga njerëzit e mrekullueshëm në Alba Connect:

Menaxher i Produksionit & Asisten Regjisor:
Mimoza Rexhepi

Koordinator i Produksionit & Operator i Kamerës:
Ermedina Osmanaj

Operator i Kamerës & Regjisor i Fotografisë:
Lorik Krasniqi

Video Editor & Miksim i Zërimit:
Valmir Haxhijaha

Regjisor & Producent:
Ilir Pruthi

Mysafir

Fitim Adili - Marketingoholic Podcast

Fitim Adili

Software Engineer

Fitimi është zhvillues i softuerit që jeton dhe vepron në Gjermani. Fitimi ka ndryshuar profesionin dhe tani është programer. Po ashtu, Fitimi është influencer në LinkedIn.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.