Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Gratë dhe vajzat në biznes w/Rina Vuçetaj Haxhimehmeti – Ep. 3

8 Janar 2022
Sezoni 1
Episodi 3

Podcast me Mimoza Rexhepi dhe Rina Vuçetaj Haxhimehmeti. Cilat janë problemet e grave dhe vajzave në biznes? Ku e gjejnë inspirimin Mimoza dhe Rina për të udhëhequr bizneset e tyre? Çfarë probleme ka shkaktuar pandemia në bizneset e marketingut? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund t’i gjeni në episodin 3 të “Marketingoholic”.

Mysafir

Rina Vuçetaj

Rina Vuçetaj

Founder, Ura Digjitale

Rina është një vajzë që ka mësuar shumëçka rreth punës me kompjuter dhe sot ju ndihmon vajzave dhe grave që dojnë me përparu në biznes. Rina është ndërmarrëse dhe udhëheqë kompaninë Ura Digjitale.

Host

Mimoza Rexhepi

Mimoza Rexhepi

Director, Alba Connect

Mimoza osht drejtoreshë n’kompaninë Alba Connect. Kur nuk merret me punë t’përditshme, ka qef me ndihmu kudo qe sheh nevojën për asistencë e naj ide aty-ktu.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.