Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Jeta mes aktrimit dhe muzikës w/Lum Veseli – Ep. 11

12 Mars 2022
Sezoni 1
Episodi 11

Çfarë sfide është me sjellë “në jetë” një skenar? Ku e gjen Lum Veseli vetën në aktrim apo muzikë? Çfarë ndjensie me qenë i nominuar për Oscar? Sa vlersohet në Kosovë arti në përgjithësi?

Mysafir

Lum Veseli

Lum Veseli

Artist

Aktor e muzikant, Lumi osht i njohun prej filmit “Shok”, ku ka marrë vlerësime për rolin e tij kryesor në filmin e nominuar për Oscar. Lumi osht talent i rrallë në aktrim.

Host

Diar Neziri

Diar Neziri

Lead Designer, Alba Connect

Diari, udhëheqësi legjendar, merret me gjithçka që ka t’boj me anën kreative të Alba Connect. Me mendje t’kfjellt dhe të çiltër, Diari i sheh edhe ato detaje që nuk dojnë mu pa.

Host

Tringa Jashari

Tringa Jashari

Social Media Manager, Alba Connect

Tringa osht studente në RIT Kosovo (AUK) dhe n’të njejtën kohë osht menaxhere e rrjeteve sociale në Alba Connect. Po ashtu osht aktore edhe eksperte n’gjithçka që ka t’boj me TikTok.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.