Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Komuniteti i Podcast-erave w/Fatos Beqiri – Ep. 9

26 Shkurt 2022
Sezoni 1
Episodi 9

Çfarë sfida ka podcast-i? Qysh shkon marketingu i podcast-it? Sa punë lyp zhvillimi i temave të podcast-it? Ku e morri motivimin Fatos Beqiri për podcast? 

Mysafir

Fatos Beqiri

Fatos Beqiri

Founder, POM Agency

Fatosi osht themelues i kompanisë POM Agency, ku merret me projekte kreative të marketingut, dhe njëkohsisht e mbanë podcastin e vet “On Speak”. Njihet si një ndër podcasterat e parë Shqiptarë dhe ka realizu mbi 15 episode.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Host

Diar Neziri

Diar Neziri

Lead Designer, Alba Connect

Diari, udhëheqësi legjendar, merret me gjithçka që ka t’boj me anën kreative të Alba Connect. Me mendje t’kfjellt dhe të çiltër, Diari i sheh edhe ato detaje që nuk dojnë mu pa.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.