Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Kush bohet milioner n’TikTok? w/Tringa Jashari – Ep. 6

5 Shkurt 2022
Sezoni 1
Episodi 6

Kush është Tringa Jashari? Qysh ka fillu Tringa me u marrë me TikTok? A po i bjen TikTok-u ma shumë € apo famë? A është lehtë me dal prej aktrimit në TikTok?

Mysafir

Tringa Jashari

Tringa Jashari

Social Media Manager, Alba Connect

Tringa osht studente në RIT Kosovo (AUK) dhe n’të njejtën kohë osht menaxhere e rrjeteve sociale në Alba Connect. Po ashtu osht aktore edhe eksperte n’gjithçka që ka t’boj me TikTok.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.