Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Marketingu sot n’Kosovë w/Drilon Jaha – Ep. 1

25 Dhjetor 2021
Sezoni 1
Episodi 1

Në podcast-in e sotëm, Ilir Pruthi dhe Drilon Jaha do të flasin për mënyrat e ndryshme të marketingut. Po ashtu edhe për aplikacionet e rrjeteve sociale të cilat janë IN për momentin.

Mysafir

Drilon Jaha

Founder, Trampolinë

Driloni osht influencer që merret me rrjete sociale dhe merr pjesë në evenimente të ndryshme si folës dhe motivues. Ka bashkëthemelu kompaninë Mozaiks që merret me web development.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.