Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Mrena 10 viteve, Kosova ka mu bo Gjermani e vogël! w/Besnik Sylejmani – Ep. 7

12 Shkurt 2022
Sezoni 1
Episodi 7

Çfarë karriere ka Besnik Sylejmani? Nga i lindi idea Besnikut për Hoja Consulting? Në çfarë gjendje është tregu i punës në Kosovë? Çka e pret Kosovën brenda 3-5 viteve? E brenda 7-10 viteve?

Mysafir

Besnik Sylejmani

Besnik Sylejmani

Co-Founder, Hoja

Besniku osht bashkë-themelues i kompanisë Hoja që merret me analiza të tregut t’punës dhe trajnime të stafit. Si njeri me 18+ vjet eksperiencë në burime njerëzore, Besniku shpartallon ndryshe problematikat.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.