Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Prezenca Online e Bizneseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi – Ep. 12

2 Prill 2022
Sezoni 1
Episodi 12

Alba Connect ka zhvilluar sondazhin për bizneset kosovare që janë online. Ermedina Osmanaj tregon se si u zhvillua sondazhi dhe sa ka ndikuar prezenca online tek bizneset? Cila platform është më e mira për marketing të biznesit? Ilir Pruthi flet për vendet që kanë prezencë më së shumti online?

Shkarko raportin e sondazhit të kryer nga Alba Connect.

Mysafir

Ermedina Osmanaj

Team Leader, Alba Connect

Ermedina osht udhëheqëse e Departmentit të Call Center në Alba Connect ku menaxhon punën e përditshme për klientët e Alba Connect.

Mysafir

Ilir Pruthi - Marketingoholic Podcast

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Host

Diar Neziri

Diar Neziri

Lead Designer, Alba Connect

Diari, udhëheqësi legjendar, merret me gjithçka që ka t’boj me anën kreative të Alba Connect. Me mendje t’kfjellt dhe të çiltër, Diari i sheh edhe ato detaje që nuk dojnë mu pa.

Host

Mimoza Rexhepi

Mimoza Rexhepi

Director, Alba Connect

Mimoza osht drejtoreshë n’kompaninë Alba Connect. Kur nuk merret me punë t’përditshme, ka qef me ndihmu kudo qe sheh nevojën për asistencë e naj ide aty-ktu.

Host

Tringa Jashari

Tringa Jashari

Social Media Manager, Alba Connect

Tringa osht studente në RIT Kosovo (AUK) dhe n’të njejtën kohë osht menaxhere e rrjeteve sociale në Alba Connect. Po ashtu osht aktore edhe eksperte n’gjithçka që ka t’boj me TikTok.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.