Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Qysh bojn marketing YouTuberat n’Kosovë w/Agon Gashi – Ep. 5

29 Janar 2022
Sezoni 1
Episodi 5

Kush është Agon Gashi? Cilët kanë qenë hapat e parë kur ka fillu me YouTube? A është Trovo njejt si YouTube? Ma mirë video me reagime, gaming apo magji? Përcjelle episodin me Diar Neziri si host.

Mysafir

Agon Gashi

Agon Gashi

Vlogger, YouTube

Agoni osht vlogger me shumë përcjellës n’kanalin e tij në YouTube. Suksesin e ka fillu me magji e tani ka dhezë me video reagime në emisionin “It’s My Love”. Agoni osht gamer n’kohë t’lirë.

Host

Diar Neziri

Diar Neziri

Lead Designer, Alba Connect

Diari, udhëheqësi legjendar, merret me gjithçka që ka t’boj me anën kreative të Alba Connect. Me mendje t’kfjellt dhe të çiltër, Diari i sheh edhe ato detaje që nuk dojnë mu pa.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.