Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Qysh mu bo Dizajner Grafik n’Kosovë w/Diar Neziri – Ep. 2

3 Janar 2022
Sezoni 1
Episodi 2

Qysh mu bo Dizajner Grafik? Çka domethënë “Freelancer”? Cilat janë sfidat nëpër të cilat kalon një Dizajner Grafik? Përveq zanatit, çka t’vyn tjetër për me qenë më afër suksesit? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund ti gjeni në episodin e dytë të “Marketingoholic” podcast me Diar Neziri dhe Ilir Pruthi.

Mysafir

Diar Neziri

Diar Neziri

Lead Designer, Alba Connect

Diari, udhëheqësi legjendar, merret me gjithçka që ka t’boj me anën kreative të Alba Connect. Me mendje t’kfjellt dhe të çiltër, Diari i sheh edhe ato detaje që nuk dojnë mu pa.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.