Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Rëndësia e transformimit digjital! w/Mimoza Rexhepi – Ep. 8

19 Shkurt 2022
Sezoni 1
Episodi 8

Pse transformimi digjital është i nevojshëm për një organizatë? Më mirë dokumentet hard-copy apo electronic-copy? Sa është e nevojshme prezenca online e një kompanie? Si e kaloi Mimoza Rexhepi dhe Alba Connect transformimin digjital? Si ndikoi pandemia në pjesën e organizimit të punës?

Mysafir

Mimoza Rexhepi

Mimoza Rexhepi

Director, Alba Connect

Mimoza osht drejtoreshë n’kompaninë Alba Connect. Kur nuk merret me punë t’përditshme, ka qef me ndihmu kudo qe sheh nevojën për asistencë e naj ide aty-ktu.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.