Edit Content

Informata

Newsletter

Shkruaje email adresën në linkun më poshtë nëse dëshiron të pranosh email kur postojmë episoda të reja apo informata tjera rreth podcastit.

Play Video

Si ti rrisim shitjet me marketing w/Denis Gafuri – Ep. 4

16 Janar 2022
Sezoni 1
Episodi 4

Si ka filluar të merret me biznes Denis Gafuri? Si të rrisim shitjet dhe cili është roli i marketingut në shitje? Çfar roli ka stafi i trajnuar në shitjen e produktit? E shumë pytje të tjera në të cilat përgjigjjet mund t’i gjeni në episodin 4 të “Marketingoholic”.

Mysafir

Denis Gafuri

MBA, Denis Gafuri Sales Training

Denisi osht trajner i shitjes, menaxhimit dhe lidershipit, krejt kto pjesë kyçe të suksesit. Bagazh e ka eksperiencën 27+ vjeçare dhe udheheqë konsulencën Denis Gafuri Sales Training.

Host

Ilir Pruthi

Ilir Pruthi

Founder, Alba Connect

Iliri është themelues i kompanisë Alba Connect dhe udhëheqë podcastin Marketingoholic. Iliri jeton dhe vepron në Nju Jork, SH.B.A.

Ndihmo me Këshillë Mysafir Sponzorim

Gjithmonë jemi të interesuar të përmirësojmë podcastin Marketingoholic. Qoftë me mysafir interesant, qoftë me ndryshime në realizim, apo me sponsorim.

Nëse ke diçka që mendon se mund të na ndihmoj, kontakto Marketingoholic.